Resultaten voor haptonomie capelle aan den ijssel

haptonomie capelle aan den ijssel
Haptonomie Capelle aan den IJssel.
Zoek je een Haptonoom in Capelle? Hoi, ik ben Henk, fysiotherapeut en haptonoom. Ik help je graag bij het hervinden van je balans. Maak vandaag nog je afspraak! Maak online je afspraak WhatsApp. Telefonisch bereikbaar: werkdagen 8.00 18.00 behandelen: 8.00 20.00 en weekenden. Altijd direct een afspraak. Ook in de avonden en weekenden. Contracten met alle verzekeraars. Ruim 6.000 tevreden patiƫnten. Bekijk onze 3 locaties. Her-vinden van je balans met Haptonomie. Haptonomie is herstellen met contact. De behandeling gaat over jouw gevoel in relatie tot je houding, bewegingen, gebaren en contact. Letterlijk betekent haptonomie de leer van het contact. De haptotherapeut gebruikt aanraking als instrument in de begeleiding. Die aanraking helpt je om het contact met je gevoelens te herstellen, om blokkades in je lichaam op te merken en om daar dan ook iets aan te kunnen doen.
schilder capelle aan den ijssel
Haptotherapie Berdien Hulst Messerschmidt Verstand van voelen.
Soms zit je vast geroest in een levensfase en het heeft mij enorm geholpen om te proberen of het los te laten of er een andere twist aan te geven. Ik denk met veel plezier en wijsheid aan de sessies met Berdien terug.
partytent
Haptotherapeut in Capelle aan den IJssel haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Capelle aan den IJssel. Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. De Tweede Verdieping, praktijk voor haptonomie en coaching.
zinken regenpijp
Home Centrum Dynamis.
Wij zijn een gezondheidscentrum in de wijk Schollevaar van Capelle aan den IJssel. U kunt bij ons terecht voor: Fysiotherapie, Manuele therapie, Psychosomatische fysiotherapie, Haptotherapie, Homeopathie, Psychosynthese, Cranio Sacraal therapie en Podotherapie. De verschillende disciplines en invalshoeken maken dat we een breed aanbod in huis hebben.
pak kopen goedkoop
Carlier Fysiotherapie Carlier Fysiotherapie.
Welkom bij Carlier Fysiotherapie Middelwatering / Capelle aan den IJssel. Carlier Fysiotherapie is een praktijk voor fysiotherapie gevestigd aan de Rembrandtsingel 5 te Capelle aan den IJssel. In de praktijk werken fysiotherapeuten en manueeltherapeuten. Zij hebben zich gespecialiseerd in duizeligheid, hoofdpijnklachten en nekklachten.
wasdroger warmtepomp
start van Haptonomie" Kralingen."
beveiligingscamera
Haptotherapie Haptotherapeut Capelle aan den IJssel Zorgaanbieders.nl.
maandag 23 april 2018. Home Haptotherapie Capelle aan den IJssel. Klik hier voor een overzicht van beste zorgaanbieders bij u in de regio! U vindt hier informatie over meer dan 1000 aandoeningen. Bekijk bijsluiters en werking van meer dan 1000 medicijnen. U vindt hier informatie en tips over diverse medische aspecten. Zoek en vind uw zorgaanbieder bij u in de buurt of in een bepaalde regio. HAPTOTHERAPIE COACHING DE TWEEDE VERDIEPING. JONG-KUHNHOFER PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE J M. Avenue Concordia 118. LINDEBOOM PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE M L. BERNADET VAN WINDEN HAPTOTHERAPIE. 4 Gang van zaken. 5 Haptonomie en Haptotherapie.
robot stofstuiger vileda
Fysio manuele therapie en haptonomie Capelle Aan Den Ijssel Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Fysio manuele therapie en haptonomie Capelle Aan Den Ijssel. Fysio manuele therapie en haptonomie in Capelle Aan Den Ijssel resultaten 1 20 getoond van 56. alles voor breien en haken Markt in Ridderkerk op vrijdag. Hulp nodig met het vinden van Fysio Manuele Therapie En Haptonomie in Capelle Aan Den Ijssel?

Contacteer ons