Zoeken naar haptonomie den helder

haptonomie den helder
Praktijk voor Haptotherapie M.A. van Koeveringe in Den Helder Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
1785KC Den helder. 1785AZ Den helder. Aanverwante rubrieken in Den Helder. Huisarts Den Helder. Verzorgingshuis Den Helder. Ouderenzorg Den Helder. Thuiszorg Den Helder. Jeugdzorg Den Helder. Gehandicaptenzorg Den Helder. Ziekenhuis Den Helder. Oefentherapeuten Den Helder. Kraamzorg Den Helder. Zorg Den Helder.
Thaise
Verloskundigenpraktijk De Vooroever.
Tethart Haagstraat 7, 1816 KP Alkmaar. Wezenstraat 30, 1781 GL Den Helder. Artsenvereniging voor homeopathie VHAN. Postbus 223, 6700 AE Wageningen. Els Baas Homeopathie. Binckhorst 49, 1616 GA Hoogkarspel. Pieter Wariuslaan 24, 1679 XK Midwoud. Beide praktijken bieden hulp bij: misselijkheid, bevallen, depressieve klachten.,
buddha to buddha
Alkmaar Praktijk voor Haptotherapie Marleen van Koeveringe geregistreerd Haptotherapeut.
In 1978 ben ik in mijn eigen praktijk, voorzichtig aan gaan werken met de Haptonomie, gecombineerd met de oefentherapie. Ook ging ik bewegings en tillessen op Haptonomische basis geven aan ziekenverzorgsters en bejaardenverzorgsters. Vanaf 1985 geef ik Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. In 1988 heb ik de Oefentherapie-Mensendieck vaarwel gezegd en heb ik me gevestigd als Haptotherapeut.en geef ik Haptotherapie in Den Helder en sinds 1992 ook in Alkmaar.
millers juice
Haptotherapeut in Den Helder en Texel haptotherapeut-info.nl.
Alle Haptotherapeuten In de regio.: Kaart weergeven Haptotherapeut in Den Helder en Texel. Praktijk Hapsis voor Haptotherapie. Praktijk voor Haptonomie en Haptotherapie, voor volwassenen, tieners en kinderen. Ik ben haptotherapeut en kinderhaptotherapeut. Waarmee kun je bijvoorbeeld terecht? Stationsplein 49, Heerhugowaard.
opstijgend vocht vloer
Over Tinka ten Klooster Helder Haptonomie.
Tinka ten Klooster 1962 is de mens achter HELDER haptonomie. Ik" ben aanvankelijk opgeleid als kunsthistoricus doctoraal Rijksuniversiteit Leiden 1989 en maakte in 1997 een ommezwaai naar het trainers en coachvak. Hiervoor volgde ik meerdere opleidingen en cursussen op het gebied van communicatie en sportpsychologie o.a.
Fysiotherapie Soembastraat Uw fysiotherapeut in Den Helder Den Helder.
Wij vinden het in onze praktijk belangrijk dat u met persoonlijke aandacht wordt behandeld en dat u uiteindelijk door de behandeling en begeleiding van één van onze fysiotherapeuten weer kunt doen wat u wilt en belangrijk vindt. Indien u meer informatie wilt, kunt u op deze site terecht of vragen stellen. 1782 SM Den Helder.
Nienke Mellink.
We sluiten ons hart af om onszelf te beschermen, om niet gekwetst te worden. Van 1979 tot 1980 was ik lerares lichamelijke opvoeding op een school in Den Helder. Heel snel wist ik dat ik niet oud wilde worden in het onderwijs, en heb toen de opleiding voor Fysiotherapie in Groningen gedaan 1980-1984. Van 1984 tot 1998 was ik fysiotherapeute in ziekenhuizen in Zwitserland, Lelystad en Zwolle op alle afdelingen. Tijdens deze werkzaamheden deed ik diverse bijscholingen, o.a. Bindweefselmassage, Meridianentherapie, Neuro Development Treatment NDT voor volwassenen, Neurotraining en de opleiding voor Haptonomie bij het Wetenschappelijk Instituut voor Haptonomie van Frans Veldman jr.
Dick Post Den Helder Noord-Holland alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 1781 VE Den Helder. haptonomie in den helder noord holland.

Contacteer ons