Resultaten voor haptonomie eindhoven

haptonomie eindhoven
Hannie Leijssen, Someren: haptonomie haptotherapie in regio Eindhoven, Helmond.
Haptonomie komt van het Griekse woord hapsis wat staat voor aanraken en nomos wat staat voor norm en wetmatigheid. Naast aanraken gaat haptonomie over gevoelscontact en affectieve inter-menselijke relaties. Door onze drukke beslommeringen en de materialistische rationele wereld waarin we leven, verliezen we nogal eens het gevoelscontact.
schiphol aankomsttijden
20-05-2016: Haptonomie, de balans tussen lichaam en geest IHBV.
De op deze avond gedane oefeningen zijn enkel een begin in de haptonomie en een voorbeeld voor de oefeningen die gedaan worden. Het aanvoelen van je lichaam vergt veel oefening. Na de afsluiting en de gebruikelijke evaluatie is het tijd om samen nog na te praten. Meer weten over dit onderwerp? Neem gerust contact op met.: Haptotherapeut voor kinderen, jongeren en volwassenen. 3818 HH Amersfoort. Tel praktijk: 033-7600007. HB-Cafés per locatie. Thema-café voor zeer hoogbegaafden. Algemene info over HB-Cafés. Inschrijven voor HB-Cafés. Volg ons op twitter. Vind ons leuk op Facebook. Bekijk ons kanaal op Youtube. Doorzoek deze site. Meest recente berichten. HB-Café Haarlem start opnieuw op! Column 53 Noks Nauta: vriendschap. IHBV-Novilo congres en masterclasses 2019. 15-02-2019 HB-Café Eindhoven: Dwarse Denkers; rechtvaardigheidsgevoel, kritische instelling en conflicthantering bij hoogbegaafdheid.
adam overtoom
Bewust Eindhoven.
Zoek een professional. Thema en Rubrieken overzicht. Bewust Eindhoven professionals in Haptonomie persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid. Annemarie Aarts Holistische Massagetherapie. Over Haptonomie Eindhoven. Bouwen en Wonen. MarraM Duurzaamheid professionele begeleiding. Karin Paauwe Hypnotherapie, EMDR, Stressreductie, Video-analyse. praktijk Thea Peeters.
trend
Adreslijst Praktijken Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding VHZB.
haptotherapiemensin Ybje k@telfor HnCf t.nl. Ensense Haptonomie en Haptotherapie. Don Carlos 1. 5629 NW Eindhoven. Werkdagen maandag t/m vrijdag. inf 0aXr o@ensens 0OOq e.life. Terug naar boven Praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding van Ingrid Vos van Biessum. 5671 AJ Nuenen.
vloeistoffen
Haptonomie Jeanne de Bie.
Het in contact zijn met jezelf, met de ander en met de wereld om ons heen. Haptonomie nodigt uit tot de ontmoeting die ons in ons gemoed raakt. Voelen staat centraal. Haptonomie richt zich op de ontwikkeling van het gevoelsleven en de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen.
slotenmaker aalsmeer
Home Haptotherapeut Stephy Brackel.
Praktijk in Eindhoven. Voor wie en hoe. Van harte welkom op de site van mijn haptotherapiepraktijk. Op deze site kun je informatie vinden over wat haptotherapie is, mijn behandelwijze en meer over mijzelf als therapeut. Onder het kopje praktische informatie kun je de adresgegevens van de praktijk en contactgegevens vinden.
slagingspercentage rijscholen utrecht
Quinie Vermeulen Praktijk voor Psychologie en Haptonomie CV.
Praktijk voor Haptonomie in Eindhoven 1985-1988. Praktijk voor Haptonomie in Den Bosch 1988-heden. Praktijk voor Haptonomie en Psychologie in Den Bosch 2000-heden. Praktijk voor Haptonomie, Psychologie en Rouwbegeleiding in Den Bosch 2003-heden. Training/coaching 2008 heden. Docent Haptonomie en Haptonomische zwangerschapsbegeleiding Avans Hogeschool 2012 2017.
Home.
Praktijk voor haptonomie en psychosociale therapie. Werkplaats voor innerlijke rust. Er kunnen momenten zijn in uw leven waar bij u behoefte hebt aan persoonlijke ondersteuning. Het kan zijn dat u gevoelens van continue spanning, angst, onzekerheid of uitzichtloosheid heeft of regelmatig niet echt goed kunt voelen, uw lichaam ontkend, chronisch ziek of ontevreden bent.
Kinderfysiotherapie en Haptonomie Marianne Theunissen-Jansen.
Of kom direct in contact met fysiotherapeuten via één e-mail! U bent nu hier: Home Noord-Brabant Eindhoven Kinderfysiotherapie en Haptonomie Marianne Theunissen-Jansen. Kinderfysiotherapie en Haptonomie Marianne Theunissen-Jansen. 5644 HN Eindhoven Noord-Brabant. Introductie video onbekend. Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie vrienden.:
Haptotherapie_Vanderslikke.
Graag geef ik je hier informatie over haptonomie en haptotherapie en leg ik uit hoe ik met mensen aan het werk ga. Haptotherapeut zijn betekent voor mij er even / tijdelijk voor jou zijn! Ik zet mij in om je te laten ontdekken en beleven welke kracht en potenties in je aanwezig zijn en ik zal je stimuleren deze te gebruiken. Om tot een werkelijke ontmoeting te komen ga ik met jou een relatie aan waarin aanraken en geraakt centraal staan. Ik neem mij voor, datgene met jou te delen wat ik met jou en door jou beleef en maak dit bespreekbaar. De gevoelens die daardoor vrijkomen zal ik altijd respecteren. Ik houd me aan de binnen de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg afgesproken regels en voorschriften, zie NFG, waar ook de vergoedingenlijst van de verzekeringen te vinden is. 5611 LA Eindhoven.
Zwangerschapscursus PUUR Verloskundig Centrum Veldhoven.
Enkele voorbeelden van cursussen hier in de regio zijn.: Studio Saffrie, Veldhoven 06 24 51 65 46 www.studiosaffrie.nl. Mam2B, Eindhoven info@mam2b.nl www.mam2b.nl. Fit Zwanger, Veldhoven 040 230 84 08 www.zuidzorg.nl. Landelijke Vereniging Samen Bevallen, Eindhoven 040 242 17 24 www.samenbevallen.nl/eindhoven@samenbevallen.nl.

Contacteer ons