Meer resultaten voor haptonomie eindhoven

haptonomie eindhoven
Zwangerschapscursus PUUR Verloskundig Centrum Veldhoven.
Enkele voorbeelden van cursussen hier in de regio zijn.: Studio Saffrie, Veldhoven 06 24 51 65 46 www.studiosaffrie.nl. Mam2B, Eindhoven info@mam2b.nl www.mam2b.nl. Fit Zwanger, Veldhoven 040 230 84 08 www.zuidzorg.nl. Landelijke Vereniging Samen Bevallen, Eindhoven 040 242 17 24 www.samenbevallen.nl/eindhoven@samenbevallen.nl.
Scheiden
Haptonomie fysio8 praktijk voor fysiotherapie te eindhoven / acht.
Veel mensen zouden het contact met de omgeving intensiever en prettiger willen ervaren. Maar dat kan nooit gebeuren zolang je geen werkelijk contact hebt met jezelf of met anderen. Haptonomie is een methode om onze zintuigen ten volle te leren gebruiken.
impressions online
Welkom! Uitzicht Haptotherapie EMDR en Verliesbegeleiding.
Een cli├źnt vertelt over zijn ervaringen met EMDR en haptotherapie bij Uitzicht: Vorig" jaar was ik op een punt dat ik wist dat ik iets moest doen met mezelf, maar ik wist niet wat. Manu Keirse: luisteren is verdraaid moeilijk.
mok bedrukken
Praktijk voor haptotherapie in Westerbork.
Vergoeding haptotherapie in 2018. Een overzicht van de zorgverzekeraars die haptotherapie vergoeden vanuit een aanvullende zorgverzekering. In samenwerking met internetbureau Day Two uit Eindhoven hebben we een nieuwe website laten maken! Contactgegevens Praktijk voor Haptotherapie Alyt van Dijk in Westerbork.
bbq en smoker
Voelkracht haptotherapie Eindhoven praktijk voor haptotherapie in Eindhoven.
Het is een begeleiding voor kind en ouders lees ook pleeg of adoptieouders samen. Het opbouwen van een veilige relatie staat centraal. Posted on juli 9, 2014. Copyright 2019 Voelkracht haptotherapie Eindhoven Gezondheidscentrum Jan Smitzlaan 7 5611 LD Eindhoven Privacy regelement Privacy Beleid.
beveiligingscamera
Home Haptocentrum.
In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. En tot op heden werkzaam als fysiotherapeut in Geldrop. Door verschillende specialisaties ben ik bekend met houding en bewegingsproblemathiek, overbelaste spieren en problemen zoals hoofdpijn, hyperventilatie en kanker. Toen ik in 2016 afstudeerde als haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, ben ik mijn eigen praktijk gestart in zowel Geldrop als Veldhoven.
nieuwste stofzuiger
Samenwerking haptonoom osteopathievaneijck.
Je wordt bewust van de signalen van je lichaam en leert hier naar te luisteren. Ook leer je kijken naar je eigen functioneren en welke invloed dit heeft op je lichaam. Haptonomie helpt je om dichterbij jezelf te komen. Bij de volgende klachten of persoonlijke kenmerken kan Haptonomie uitkomst bieden.:
Synergos.
Haptonomie in jouw vakgebied. Kennismaken met Haptonomie. Waarom kiezen voor Synergos? Eigen Synergosvisie op Haptonomie. Vakopleiding Post HBO niveau. Een groot aanbod naast de vakopleiding. Wetenschappelijk onderbouwd en altijd doorontwikkelend. Aanbod op maat voor diverse doelgroepen. Moderne digitale studiebegeleiding. De Synergosvisie op Haptonomie.
Home Loes de Roos.
Kennis maken met elkaar, bespreken waar je mee zit en hoe ik kan helpen, kost je een uurtje van je tijd. Daarna bepaal jij of dit het moment is om in beweging te komen en die dingen aan te pakken waar je nu mee worstelt.
Monique Bosma Praktijk voor voor Psychologie, Relatietherapie en Haptotherapie.
Vanuit mijn deskundigheid als psycholoog heb ik haptotherapie, healing en transpersoonlijke psychologie geïntegreerd in een doeltreffende behandelvorm. Verbetering van je lichamelijke en geestelijke gezondheid staat centraal. Wil je je gezien, begrepen en geraakt voelen in wie je in wezen bent?
Welkom op de website van HdH Haptotherapie de Hagen.
Welkom op de site van Haptotherapie de Hagen, Arnhem. Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptonomie gaat over het raken of geraakt worden in het gevoel. Je lijf geeft je meer signalen over hoe jij je voelt dan je denkt.

Contacteer ons