Meer resultaten voor haptonomie ermelo

haptonomie ermelo
151 fysiotherapeuten met specialisatie haptotherapeut rond Ermelo pagina 7.
Opaalstraat, Praktijk Tuinenburg voor fysiotherapie en haptonomie, Alphen aan den Rijn. Afstand: 100 km. 10 km 1. 25 km 5. 50 km 49. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Laatst gewaardeerde fysiotherapeuten in Ermelo. Fysiotherapeut Olffen, P.B.G.
bewakingscamera
René Arntz, GZ-haptotherapeut en eigenaar HaptoConsult.
De vierjarige post-hbo opleiding tot GZ-haptotherapeut heb ik gevolgd aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie ITH te Berg en Dal. Ik ben afgestudeerd in 2003 en A-lid van de Vereniging Van Haptotherapeuten VVH, lidnr 307 A en volg regelmatig nascholingen voor GZ-Haptotherapeuten en intervisie. Daarnaast ben ik Gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen LVVV, lidnr 101986. In dat kader volg ik ook nascholingen voor Vertrouwenspersonen en intervisie. Mijn vooropleiding is Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Raadsonderzoeker Civiel bij de Raad voor de Kinderbescherming, begeleider bij Siza, kinder en jeugd psychiatrie crisis dienst, jongeren in justitiële jeugdinrichting, projecten in verslavingszorg en prostitutie. Bureau manager implementatie beleid, Arbo zaken, communicatie op de werkvloer, verzorgen trainingen samenwerking en communicatie, verzorgen intervisie voor professionals in zorg en welzijn. Verzorgen opleiding tot vertrouwenspersoon bij Van Oss en partners. Vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit voor verschillende organisaties waaronder Zorgbelang Gelderland en Siza. Klachten bemiddelaar voor het Sociaal Domein voor de Gemeente Ermelo.
velp gelderland
Ervaringen met een Orthomanueel Arts? Radar.
Pas na een bezoek aan ortho manueel arts die zag dat er 2 nekwervels scheef stonden waarschijnlijk dus geforceerd na hardhandige fysio behandeling kon de genezing beginnen en was ik na 6 weken de tijd die staat voor genezen van zenuwweefsel volkomen genezen.
thai leiden
Cursus Haptische massage Opleiding Haptische massage, Massageopleiding Haptische massage, Massagecursus Haptische massage.
Cursus Haptische massage. Haptonomie is een visie binnen de menswetenschappen waarin het lichaam, het gevoel en het brein als een geheel gezien wordt. Binnen de haptonomie wordt het in verbondenheid zijn met die drie delen van het mens-zijn sterk benadrukt.
vloeistoffen
home.
slot buitendeur vervangen
haptotherapie nijmegen roc nijmegen nijmegen haptonomie ermelo.
website checker
Adressenlijst Haptonomie Haptonomie.
van der Meyden. Sint Antonieweg 9. 3852 ZX Ermelo. 8094 PS Hattemerbroek. 6852 RL Huissen. Hobert, Medisch Centrum Loovelden. 8071 AH Nunspeet. 6605 JB Wijchen. 7104 BC Winterswijk. v Haptonomie Korte Rogstraat 2B 5361 GJ GRAVE info@haptonomie.com Telefoon 0033 0676809852.
Ervaringsverhalen Body Stress Release.
Ik snapte daar eigenlijk helemaal niets van: hoe kan het dat er op mijn rug wordt gewerkt en mijn darmen daarmee gezonder werden? Anouk haar uitleg was wederom heel logisch en ik was geraakt. Dit moet ik studeren! Sandra Roelofsen, 34 jaar Mijn levensreis is 34 jaar geleden begonnen, geboren en getogen op de Veluwe, in Ermelo.
Hulp bij: in Ermelo, Harderwijk en Putten haptotherapeut-info.nl.
Mijn bedrijf toevoegen. Kaart weergeven Hulp bij: in Ermelo, Harderwijk en Putten. Praktijk voor haptotherapie begeleiding bij verlies en verandering Christine Buschgens. Praktijk voor haptotherapie en begeleiding bij verlies, rouw en verandering. Doelenstraat 18 G, Utrecht. 0650 240 131. Praktijk voor haptotherapie, lichaamsgerichte psychologie en traumawerk. Gespecialiseerd in complex trauma, hulpverlening aan collegae en begeleiding van zwangeren met. In de omgeving binnen 10 km. Praktijk voor Fysiotherapie en Haptonomie Zeewolde.
Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie Ondernemers Zoeken.
U bent hier: Home / Items / Haptonomie, Haptotherapie, Therapie / Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Deel deze pagina. Wout Elzinga praktijk voor Haptotherapie. Alexanderstraat 132a 6812 BJ Arnhem. Contactoptie is uitgeschakeld. Welkom op de site www.ondernemerszoeken.nl van TBM Media.
Simone Verwaard Hokkeling en HuibersHokkeling en Huibers.
En na verschillende bij en nascholingen heb ik in 2013 de basisopleiding haptonomie afgerond. Wat ik altijd leuk heb gevonden en nog steeds leuk vind, is onderzoeken hoe het komt dat het lichaam klachten geeft. Is er sprake van fysieke overbelasting? Of ben je uit balans door psychische of sociale factoren, zoals stress? Mensen inzicht geven en verantwoordelijk maken voor omgaan met hun klachten en herstel, is voor mij een belangrijk doel. Hierbij gaat het vooral over bewustwording en het leren luisteren naar je lichaam. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en mezelf te ontwikkelen. Daarom is het samenwerken met collegas ook zo fijn. Gebruikmaken en leren van elkaars kennis en kwaliteiten. Shockwave en fysiotherapie is effectief! Welkom op de nieuwspagina van Hokkeling Huibers. Maandag: 7.45 19.00 uur. Dinsdag: 7.45 21.00 uur. Woensdag: 7.45 21.00 uur. Donderdag: 7.45 21.00 uur. Vrijdag: 7.45 17.00 uur. Zaterdag: op afspraak. Badhuisweg 6, 3851PN, Ermelo.

Contacteer ons