Resultaten voor haptonomie gouda

haptonomie gouda
Welkom Karel Matla.
Met haptotherapie kan je leren weer contact met jezelf en je lijf te maken. In 2008 ben ik begonnen met de opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn. Aanraken en aangeraakt worden, ervaren wat dat met me doet, was een achtergebleven gebied.
bewakingscamera
eft relatietherapie eft relatietherapie amsterdam haptotherapie nunspeet.
Een logisch vervolg werd voor mij de 5 jarige post-HBO opleiding haptotherapie aan de Academie voor Haptonomie in Doorn, in 2011 heb ik de medische basiskennis afgerond. Daarnaast heb ik de cursus Eye Movement Desensitization and Reprocessing EMDR gevolgd bij ITAN. Links en literatuur Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
film arnhem
Haptonomie Gouda.
Sport/bewegingsruimte, Activiteitenruimte, Bedrijfsruimte. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ondersteuning en creativiteit. Contactpersonen van Haptonomie Gouda. Haptonomie Gouda, Haptonomie Gouda Christine Bak. Over Gouda Bruist. Dit is een website van coöperatie Gebiedonline. goudabruist.nl maakt gebruik van cookies. Ja, ik accepteer deze cookies Meer informatie.
thai huissen
Haptonomie.
Ook bij zwangerschap kan aanraken een zeer positief effect hebben. Wij bieden hiervoor haptonomische zwangerschapsbegeleiding aan. Uw fysiotherapeut op haptonomische basis bij FysioVisiq.: Fysiotherapie in Gouda nodig? Fysiovisiq in Gouda op de Lekkenburg is de beste keuze. Bel voor een afspraak!
ophangsysteem poster
Home.
Op deze site vindt u informatie over mijn praktijk en algemene informatie over haptonomie en haptotherapie. Geïnteresseerd in aanvullende informatie of u wilt een afspraak maken voor een kennismaking/intakegesprek of een behandeling, dan kunt u in het menu hiernaast kiezen voor contact."
vloeistoffen
Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht.
en rust vinden, tussen doen en beleven. De haptonomie biedt u mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie zijn wij.: Petra van Barneveld. Lees meer over ons. Lees hier het laatste nieuws. 2019 Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht Telefoon 0182-503391 KvK nummer: 24460720.
slagingspercentage rijscholen utrecht
Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie.
Lichaamsgerichte therapie wordt door zorgverzekeraars gezien als alternatieve hulpverlening. Met het juiste aanvullende pakket wordt deze therapie gedeeltelijk vergoed. Bram Boer lichaamsgerichte psychotherapie Westerom 18 A 2802EX Gouda Telefoon 0182 585 171 Mobiel 06 245 910 19 ook WhatsApp E-mail info@bramboer.nl.
Zwangerschapscursus.
JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de haptonomie staat de gevoelbeleving centraal. Contact en communicatie waarbij het lichaam het uitgangspunt is. Voor meer informatie: www.hapto.info. Haptonomiecursus wordt gegeven in Haastrecht Provinciale weg oost 87 tel.nr 0182-503391. Zwangerfit Schoonhoven bij Fysiotherapie Spruijt. ZwangerFit is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw en haar partner. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over peripartum bekkenpijn en de kennis van de bekkenbodemdysfuncties. YVLO ZwangerFit is een gecombineerde cursus van theorie en praktische oefeningen waarin veel aandacht is voor bewegen en ontspanning. Het deel na de bevalling wordt MoederFit genoemd. De lessen duren 60 minuten, aangevuld met ééns per maand informatie over de bevalling en de periode erna. Iedereen krijgt bij aanmelding een intake. 2871 JB Schoonhoven. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus voorbereid bevallen. Dit is een eendaagse cursus voor stellen. Deze cursus wordt in Gorinchem gegeven. Meer informatie kunt u vinden op: www.voorbereidbevallen.nl Tel. 0183-638812 of 06-21587686. Praktijk oefentherapie Cesar Wieggers de Jongste. 2805 RZ Gouda.
Sitemap.
Huis ter Leede. Praktijk voor Haptonomie, haptotherapie Marga Aangeenbrug. Bureau Moed M.S. Praktijk voor psychotherapie. Praktijk voor Psychologische en Pastorale Hulpverlening. voor kind en volwassene, relatie en gezin. Onder de Regenboog. Praktijk voor psychologische hulpverlening. Speltherapiepraktijk Henriette de Ruijter. Praktijk voor Psychosociale Therapie Assen. drs anneke den hertog voor training, organisatieontwikkeling relatie-coaching en mediation. Bureau de Roos. Praktijk voor Psychopastorale Zorg. Buro Boersema Psychologenpraktijk. De Verborgen Kracht logeerboerderij kinderpsychatrie. Concordium Orthopedagogigische Praktijk. Praktijk voor Pastorale en Psychosociale Hulpverlening. Praktijk voor Contextuele Therapie, Leertherapie en Supervisie. Esther Hamoen-van Boven. Elan Barneveld, Chtristelijke praktijk voor Welzijn, Maatschappelijke Dienstverlening Therapie. Wim Sterkenburg Counseling en Coaching. Annie de Weerd van Leeuwen; Praktijk voor supervisie, individuele, gezins en relatietherapie. stichting Vécht ervoor! Sabina van Egmont. Matty van der Bij, praktijk voor hulpverlening. Stichting Adullam voor Gehandicaptenzorg. Ark Gemeenschap Gouda.
Praktijk voor haptotherapie Sylvia Berens.
Haptonomie als therapievorm biedt de mogelijkheid opnieuw kennis te maken met het lichaam en wat het verteld over jezelf, je omgeving en de relaties met anderen. Medisch Centrum Gouda: Willem Barentzlaan 28, 2803 XP Gouda. Praktijk voor Eerstelijns Psychologie: Kattensingel 7, 2807 CA Gouda.
Haptotherapie praktijk voor haptotherapie Sylvia Berens Goudawijzer.
Medisch Spectrum Gouda MSG. Willem Barentzlaan 28. Praktijk voor Eerstelijnspsychologie PEP. Op welke dagen en tijden? Medisch Spectrum Gouda, Willem Barentzlaan. Maandag woensdag en donderdagochtend van 8.30 13.00. Praktijk voor eerstelijnspsychologie, Kattensingel. Maandag donderdagavond van 19.00 22.00. Is een indicatie of verwijzing noodzakelijk?

Contacteer ons