Zoeken naar haptonomie gouda

haptonomie gouda
Haptonomie.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0182 530990. Tine van der Laarse. Sinds ruim 30 jaar werkzaam in een eigen praktijk in Gouda. Gevolgde opleidingen, cursussen en trainingen.: Opleiding Oefentherapie Cesar 1979-1982. Basiscursus haptonomie 1987-1989. Verdiepingscursussen haptonomie 1989-1991.
waterontharder
Praktijk voor haptotherapie Sylvia Berens.
Haptonomie als therapievorm biedt de mogelijkheid opnieuw kennis te maken met het lichaam en wat het verteld over jezelf, je omgeving en de relaties met anderen. Medisch Centrum Gouda: Willem Barentzlaan 28, 2803 XP Gouda. Praktijk voor Eerstelijns Psychologie: Kattensingel 7, 2807 CA Gouda.
Slotenmaker
Verloskundigen Praktijk Gouda Haptonomie rond zwangerschap en geboorte.
Terug naar pagina Cursussen. Haptonomie rond zwangerschap en geboorte. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding is een individuele begeleiding aan één ouderpaar. Bij voorkeur begint de begeleiding voor de 20e week. Ouders kunnen hun kind laten voelen dat ze blij zijn met haar komst. De liefdevolle, uitnodigende handen heten het kind welkom, het kind leert die handen kennen en vertrouwen. Er is aandacht voor contact met elkaar en met het kind, het dragen van de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling en de eerste tijd erna. Voor meer informatie en aanmelding.: Christine Bak, telefoon 06-10820743. ma t/m do: 8.30 12.30. ma: 18.00 21.00. WANNEER BEL JE DE. AANGIFTE, ERKENNING EN GEZAG. info huis van de stad Gouda.
guerilla marketing
Ars Vivendi Haptonomie en Haptotherapie in Gouda.
Ik werk ook samen met 3 andere maatschapsleden in een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Gouda. Daar heb ik na het volgen van de basisopleiding haptonomie ook gewerkt als fysiotherapeut op haptonomische basis. Samen met Margreet heb ik de opleiding tot haptotherapeut in Doorn afgerond in 2006.
yoga gouda
Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda.
Haptotherapie Haptonomie Christine Bak Gouda. Christine Bak Haptotherapie Haptonomie in Gouda. Haptotherapie persoonsgericht hulpverlening, helpt denken-voelen-handelen weer op elkaar af te stemmen. Haptonomische zwangerschapsbegeleiding persoonlijke begeleiding voor beide ouders. Gericht op de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling, de eerste tijd na de geboorte en ouderschap.
Christine Bak-Haptonomie Gouda Goudawijzer.
wonen, welzijn en zorg. Centrum voor Jeugd en Gezin. Christine Bak-Haptonomie Gouda. Home Organisaties Christine Bak-Haptonomie Gouda. 06-10 82 07 43 Krugerlaan 20a 2806EJ Gouda www.haptonomie-gouda.nl Gecontroleerd: april 2018. Christine Bak-Haptonomie Gouda. Met haptotherapie ontdek je hoe je voelen en denken weer meer samen kunt laten gaan.
Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie Gouda.
Er zijn nog geen waarderingen. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Praktijk Noorderwerf, Oefentherapie Cesar en Haptonomie, Gouda. Alle oefentherapiepraktijken in Gouda. Alle zorgaanbieders in Gouda.
Christine Bak Haptonomie Gouda.
Christine Bak Haptonomie Gouda. Praktijk: Burgemeester Martenssingel 15. 2806 CL Gouda. Christine Bak Haptonomie Gouda. Haptotherapie helpt je om de balans tussen voelen, denken en doen te hervinden; het helpt je om jezelf weer héél te voelen en je eigenheid te ervaren en verder te ontwikkelen.
Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht.
en rust vinden, tussen doen en beleven. De haptonomie biedt u mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wie zijn wij.: Petra van Barneveld. Lees meer over ons. Lees hier het laatste nieuws. 2018 Centrum voor Haptonomie en Haptotherapie Gouda Haastrecht Telefoon 0182-503391 KvK nummer: 24460720.

Contacteer ons