Zoeken naar haptonomie kampen

haptonomie kampen
Haptotherapie Luc d'Hondt' IJsselmuiden.
Haptonomie en sport. Ligt de lat te hoog? Ken elkaars kracht. goede communicatie is het halve werk. of vertrouwt u te weinig op uw gevoel? Luc dHondt Haptotherapeut. praktiserend gz-haptotherapeut sinds 2006. Luc dHondt praktiserend GZ-haptotherapeut. Mijn naam is Luc dHondt en ik ben praktiserend gz-haptotherapeut sinds 2006.
waterontharder
Haptotherapeut in Kampen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland haptotherapeut-info.nl.
Persoonlijke begeleiding en coaching Psychosociaal therapie, Haptotherapie, EMDR therapie Begeleiding op basis van de authentieke haptonomie. Generaal van Heutszlaan 64, Apeldoorn. s avonds geopend. s avonds geopend 24. In het weekend geopend. In het weekend geopend 8. Haptotherapeut met foto. Haptotherapeut met foto 14. Haptotherapeut met website. Haptotherapeut met website 14. Vind uw haptotherapeut in de regio. Apeldoorn Dalfsen Deventer Dronten Elburg Emmeloord Epe Gorredijk Hasselt Hattem Heerde Heerenveen Heino. Hoogeveen Kampen Meppel Oldebroek Raalte Staphorst Steenwijk Twello Urk Vaassen Voorst Wolvega Zwolle.
business intelligence
Haptotherapie Goedzorg Fysiotherapie Kampen IJsselmuiden.
Wat is het verschil tussen Haptonomie en Haptotherapie? Het is niet zo zeer een verschil, maar meer een uitbreiding. Haptonomie is de wetenschap van de affectiviteit, na jarenlange studie beschreven door Frans Veldman eind jaren 80. Haptonomie is een levenswijze gebaseerd op de ontwikkelingspsychologie.
airstream verhuur
Carin.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Mijn naam is Carin van Hooff, ik ben geboren in 1971 en vanaf 1994 werkzaam in de hulpverlening. Ik ben al heel lang geboeid door mensen en de wijze waarop ze zich ontwikkelen.
consumentenbond
Home.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Haptotherapie is een therapievorm waarin het ervaren en voelen centraal staan. Leren luisteren naar wat je voelt en daarmee om leren gaan in het contact met anderen is een belangrijk thema in de therapie.
Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie CJG Kampen.
praktijk voor haptonomie en craniosacraaltherapie. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie. Ambachtsstraat 21 8263 AJ Kampen. Kaart Voorzieningen voor gehandicapten. 8263 AJ Kampen. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraaltherapie. Laatste controle op 20 februari 2018. Geef uw mening over deze informatie.
Haptonomie Nienke Mellink Haptonomie KampenHaptonomie Kampen Nienke Mellink.
Door de focus op het gevoelde lichaam te leggen komen er antwoorden. Over Nienke Mellink Kampen. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie Zwolle en Kampen. info AT dezevenderichting DOT nl. Bekijk Facebook pagina. Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraal therapie Zwolle en Kampen.
hapto haptonomie oefeningen haptonomie kampen.
Home.
Welkom op de site van de praktijk voor haptonomie en craniosacraal therapie van Nienke Mellink. De praktijk is sinds 1997 gevestigd in Kampen, eerst als praktijk voor haptonomie, sinds 2003 ook voor craniosacraal therapie. Sinds 2006 houd ik ook praktijk in Zwolle.

Contacteer ons