Resultaten voor haptonomie kampen

haptonomie kampen
Haptonomie Kampen De Telefoongids.
Haptonomie in Kampen. Haptonomie in Kampen. Haptotherapie Praktijk Carin van Hooff. Zwanebloem 4/A, 8265GL, Kampen. 038-3329901 Toon nummer Plan route KvK-gegevens. Beoordeel dit bedrijf. Mellink Praktijk voor Haptonomie N. Sint Nicolaasdijk 96, 8264AD, Kampen. 06-22429061 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens.
seo content
Mw C. van Hooff Kampen Overijssel alternatieve therapie voor Haptonomie.
Opleidingsinstituut, Cursussen en Trainingen. Reconnection Reconnective Healing. Speyertherapie of Speyer-Methode. Stoppen met Roken. T'ai' Chi Chuan Tai Chi. TCM Traditional Chinese Medicine. Touch for Health. Touch of Matrix. Voeding en Dieet. 8265 GL Kampen. Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen.:
vaatwasser
Over Irmgard.
Ik zag dat deze invloed soms zo ver reikt dat we innerlijk niet vrij zijn ons eigen leven te leiden, waardoor we met langdurige klachten kunnen kampen. Ook werd me helder dat het helend werkt als de onbewuste innerlijke lagen bewust worden.
Zinzi Horloges
Trainingen Haptotherapie Haarlem.
dekens
Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraaltherapie Mellink in Kampen Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Meld u gratis aan. Kaartweergave Praktijk Voor Haptonomie En Cr. Geef als eerste een beoordeling aan Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraaltherapie Mellink in Kampen. Gerelateerde bedrijven Praktijk voor Haptonomie en Craniosacraaltherapie Mellink Kampen. Elan Voedingsadvies Begeleid. Diana Riezebos mediation coa.
beveiligingscamera
Fysiotherapie in Kampen Praktijken Hier Heb Ik Pijn.
Fytac Kampen Boven Nieuwstraat 116 8261HH Kampen Tel: 038-7200910. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. YorBody Fysiotherapie Kampen Zambonistraat 4g 8263CE Kampen Tel: 06-37618086 www.yorbody.nl. Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken. Topfit Fysiotherapie Kampen Handelsstraat 1 8263BE Kampen Tel: 038-3031010 www.topfit-fysiotherapie.nl.
dyson stofzuiger accu
Haptotherapie voor kinderen Praktijk Van Diepen.
Kinderhaptotherapie is voor jonge kinderen en pubers. Kinderen die last hebben van de scheiding van hun ouders. Kinderen die zich weinig bewust zijn van hun eigen lijf en hun gevoel en hiermee moeite hebben dit te herkennen en te verwoorden.
Op zoek naar het kind in jezelf MT.nl.
Ze worden overspannen, krijgen een burnout, hebben onverklaarbare lichamelijke klachten en kampen met verslavingen. We raken onszelf kwijt en zijn lichtjaren verwijderd van onze gevoelens. Haptonoom Bob Boot beschrijft in zijn boek Haptonomie. Een kwestie van gevoel dat wij als voelers zijn geboren, maar tot denkers worden gemaakt.
Home.
Welkom op de site van de praktijk voor haptonomie en craniosacraal therapie van Nienke Mellink. De praktijk is sinds 1997 gevestigd in Kampen, eerst als praktijk voor haptonomie, sinds 2003 ook voor craniosacraal therapie. Sinds 2006 houd ik ook praktijk in Zwolle.
Cranio Sacraal IJsselland Enthousiast, energiek, warm, integer en betrokken.
Ik vind graag voor jou de juiste ondersteuning. Anne van der Ham-Schaftenaar. Cranio Sacraal Therapie Upledger Instituut. Basiscursus Familie Opstellingen en Systemisch Coachen Bert Hellinger Instituut. Basiscursus Haptonomie Academie voor Haptonomie. Cranio Sacraal Therapie kan verlichting bieden bij talloze klachten.
Franca van der Weijden, praktijk voor: Haptotherapie, Craniosacraaltherapie en Zwangerschapsbegeleiding.
Haptotherapie en craniosacraaltherapie voor kinderen. Stuitligging en haptonomie. Franca over bekkenpijn. De laatste 10 jaar zijn er veel vrouwen die in de zwangerschap te kampen krijgen met bekkenpijn. Wat is dat nu precies? Vroeger had niemand dat toch? Dat niemand bekkenpijn had is nog maar de vraag.

Contacteer ons